پودرهای پروتئینی چه هستند؟
روش های فرآوری
پروتئین های غنی شده (Protein Concentrates)
پروتئین های تفکیکی (Protein Isolates)
پروتئین های هیدرولیزی (Protein Hydrolyzed)
پروتئین های یونیزه شده
روش فیلتراسیون
دلایل استفاده از پودرهای پروتئینی
نقاط ضعف و قوت پودرهای پروتئینی
کیفیت پروتئین
نتیجه گیری و پیشنهاد
پودرهای پروتئینی چه هستند؟
پودرهای پروتئینی مکمل های غذایی هستند که دارای درصد بالایی از پروتئین می باشند. این پودرها از منابع غذایی متنوعی شامل: برنج، تخم مرغ، شیر، نخود فرنگی، شاهدانه، زغال اخته و کنگر فرنگی استخراج می شوند. بعضی تولیدکنندگاه فرآورده های پروتئینی به محصولات خود ویتامین، املاح، مواد گیاهی، چربی ها، حبوبات، فیبر و غلیظ کننده ها می افزایند. بدین ترتیب فرآورده حاصل دارای مقادیر قابل توجه چربی و کربوهیدرات بوده، که به عنوان یک وعده غذایی بجای منبع پروتئین صرف جایگزین می شود.اغلب پودرهای پروتئینی مکمل های بشدت فرآوری شده ای هستند. از آنجاییکه این مواد تصفیه می شوند ماندگاری بالایی در دمای اتاق داشته و نمی گندند.